Video Biodiversiteit
Video afspelen over Video Biodiversiteit

Biodiversiteit

Met bloeiende vaste planten creëer je een tuin vol leven. Daarmee geef je de biodiversiteit een boost. In de video vertelt Lodewijk Hoekstra je er alles over.

Droogtebestendige planten
Video afspelen over Droogtebestendige planten

Droogtebestendige planten

Heb je in jouw tuin te maken met droge grond en is het lastig om hier geschikte planten voor te vinden? Gelukkig is er een ruime keuze aan vaste planten die het op de moeilijkste plekken prima doen. Lodewijk Hoekstra vertelt je er alles over in deze video.

Video afspelen

schaduwplanten

Schaduwplekken in de tuin saai en eentonig? Integendeel. In de schaduw bloeien juist de mooiste vaste planten. Als je je een beetje verdiept in schaduwplanten kom je al snel tot de conclusie dat er verrassend veel mogelijk is. Lodewijk Hoekstra legt je er alles over uit.

Video afspelen

Vaste planten

Wat zijn vaste planten precies? En waarom zijn vaste ware planten sieraden in je tuin? Lodewijk Hoekstra legt het uit in deze video.

Video afspelen

Siergrassen

Wat zijn siergrassen precies? En welk effect hebben siergrassen in de tuin? Lodewijk Hoekstra legt het uit in deze video.

Video afspelen

bodembedekkers

Wat zijn bodembedekkers precies? En waarom zijn bodembedekkers een aanwinst in de tuin? Lodewijk Hoekstra legt het uit in deze video.

Scroll naar boven